Gymnastik - Retningslinier

 

COVID-19 retningslinjer for Sabro IF Gymnastik

 

Velkommen til Gymnastik!

 

For alles sikkerhed skal følgende overholdes:

 

Alle hold deltagere skal vaske hænder umiddelbart inden træningstimen starter. Der er håndvask med sæbe og papir håndklæder tilgængelig ved indgangen til begge gymnastik sale.

 

Der er opsat håndsprit dispenser ved indgangen til salene. Disse bruges såfremt deltageren har forladt gymnastiksalen i løbet af træningstimen eller hvis trænere skønner at en ekstra omgang med håndsprit kunne være gavnlig.

 

Hvis deltageren har bare fødder bruges håndsprit før træning. Træneren har forstøver med håndsprit tilgængelig. Efter træningstimen forlades gymnastiksalen i god ro og orden, så der er plads til de næste deltagere. Sprit hænder ved endt træningstime.

 

Forældre og/eller søskende ikke befinde sig i salen under træningen. For forældre/barn holdene må kun en enkelt forælderdeltage, og søskende må ikke være tilstede.

 

Tidsrummet for holdene er reduceret i denne sæson til 50 minutter. Der er således afsat 10 minutter til hold skift. Dette vil give mere plads så de forrige hold-deltagere kan forlade gymnastiksalen, inden de næste hold-deltagere ankommer. Vær opmærksom på at give plads også i omklædningsrummene, hvor det anbefales, at man møder op omklædt så vidt muligt.

 

VIGTIGT! Er man syg med tegn på influenza, feber eller hoste må man ikke deltage i træningen!

 

 

Tak for jeres forståelse og omsorg for hinanden

?

Med venlige hilsner fra Sabro IF Gymnastik

Priser på vores hold:

Voksenhold: 850 kr

Børnehold: 725 kr

Frivoksen: 1275 kr. (Til brug af alle voksenhold) 

Som noget nyt så har vi nu 38% rabat på børne hold nr 2.

Man skal huske at skrive samme cpr på begge hold for at der gives rabat på hold nr 2.

Det gives kun til et barn IKKE som søsken rabat.
Skulle du fortryde din tilmelding til det pågældende hold, har du følgende valgmuligheder INDEN for 4 uger fra (UGE 36 TIL UGE 40)


1.Du kan vælge at skifte over til et andet hold, hvor der er ledig plads.

2. Du kan vælge at få tilbagebetalt pengene ved at kontakte medlemsansvarlige  med navn, kontonummer og den mail du fik ved tilmelding. Send det til  gymnastik@sabroif.dk.

EFTER DE 4 UGER KAN DU IKKE FÅ PENGE TILBAGE MERE.

Vi følger DGI regler for tilbagebetaling.