Gymnastik Patanjali yoga for øvede

Træner: Monica Chis


Mail: monica-chis@mail.dk

Tid : Onsdag kl 19.00 - 20.30


Sted: Hytten

Pris: 400 kr

http://medlemmer.sabroif.dk/memberentry.asp?WebShowCompanyID=10&


HOLDET ER FRA 12/5


        Ny yoga lærer - C.  Monica Chis   og (næsten) ny yogaretning. 

Jeg glæder mig til at møde ”gamle”- samt nybegyndere yogier fra Sabro og omegn. Inden da, kan I læse lidt om, hvad Patanjali Yoga er for noget.           

 

Yogaretning grundlagt af Ali Dashti og Kate Beck bygget på principperne fra Hatha Yoga og Iyengar Yoga. Der er stor vægt på sekvensering og autenticitet i undervisningen samt at stillingerne udføres anatomisk korrekt med øje for detaljen og fokus på præcision.

Der inddrages forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen, hvor det er nødvendigt for at arbejde så korrekt, anatomisk og intelligent som muligt. Hvilket betyder at alle kan få optimalt ud af træningen uanset niveau og form

Der arbejdes med styrke og gode velgørende stræk men også med smidighed og balance, hvilket gør det til en styrkeopbyggende og aktiv yogaform men med øje for det blide og bløde.

Der lægges stor vægt på åndedrættet samt ”det at være til stede” og finde glæden i nærværet. Dette samt sekvenseringen af de forskellige yogastillinger gør, at der opstår en samlet synergi i forhold til foreningen af krop og sind.

 

                             Jeg glæder mig til at se jer på yogamåtterne ??

                                                    Namaste