Træningstider og tilmelding

Vi er klar og giver den fuld gas med 9 hold, som dækker næsten alle aldersgrupper, så vi garanterer for en masse sjov, motion og fællesskab i Sabro hallen. For løbende information og kontaktmuligheder så fang os her på:

Håndbold klubbens facebook-side

Vi opfordrer på det kraftigste til at alle spillere er klar og omklædte til træningsstart, da dette nemlig sikrer den bedst mulig forudsætning for en god start på hver træning. Vi vil tillige gerne gøre opmærksom på, at vi i Sabro hallen har gode bade og omklædningsfaciliteter samt aftensmadsmuligheder i ”Oasen” - vi opfordrer alle spillere (og deres forældre) til at benytte disse faciliteter, da det generelt giver et super godt sammenhold og en god stemning før, under og efter træningen

VIGTIGT: Tilmelding er bindende og kontingent vil ikke blive tilbagebetalt, hvis du stopper med at spille håndbold efter prøveperioden som er 2 uger. Det er vigtigt, at du indtaster både e-mail adresse og mobilnr., idet dette værktøj er tilgængelig for din træner. Træneren kan derefter nemt og hurtigt sende besked til dig om kamp, træning eller evt. aflysning. Når du har betalt, skal du printe din betalings-kvittering ud. Den skal du have med til din træner, således at han/hun kan se, at du har betalt for at være med til at spille Håndbold. Som spiller skal du selv medbringe bold til træning. For nye medlemmer vil der i prøveperioden være mulighed for at låne en bold. Er du medlem i forvejen, og har du glemt dine oplysninger, så klik her for at få en ny adgangskode. HUSK! Tilmelder du dit barn er det dit barns oplysninger vi skal bruge. Vi glæder os til din tilmelding i Sabro IF Håndbold afd.