Initiativpokalen 2020

15. december 2020

Initiativpokalen blev i 2020 uddelt til Martin Cassøe


Martin har igennem de sidste 5 år været en del af Styregruppen i Sabro IF Fodbold, hvoraf han har siddet som Formand i de seneste 4 år. Før dette har han tidligere haft trænerrollen på sig ligesom han under sin periode som Formand også påtog sig træner-opgaven, da der var behov for det. Endda med en pokal til skabet ??. Det er dermed en klubmand med et stort Sabro IF-hjerte, der nu takker af (for denne omgang).

 

Martin har i hele perioden favnet bredt, og været med til at klare et utal af forskellige opgaver, som der Ad-hoc har været behov for at få løst. Han har været omkring Fodboldskolen, Pigeraketten, Rejsehold, Sponsorteam, Kontraktforhandlinger med samarbejdspartnere, Byfesten, et væld af møder, Oprydning og Klargøring samt senest planlægning af den desværre aflyste / udsatte Old-boys landskamp. Listen er lang og sikkert også længere end jeg kan huske, men i min optik er indsatsen og omfanget blot en mindre del af, hvorfor han fortjener denne nominering.  

 

Den primære baggrund er hans væsen og person. Martin er som menneske yderst behagelig at være i rum med, en drivkraft, positiv af sind, dialogsøgende og qua dette får han udfordringer løst på en konstruktiv måde. Han har været utrolig dygtig til at skabe samarbejde og retning for fodboldafdelingen isoleret set, men også i Foreningen som helhed. Derfor har det også været en sand fornøjelse at have haft ham som Formand de sidste 4 år.